mandag 29. juni 2009

Cruise med Vision of the Seas



Da var dagen der og vi kunne starte årets " højdare " , familietur på Vision of the Seas til Tallin og St. Petersburg. Jeg vet ikke hvem som koste seg mest av Irene, Cecilie, Hans Gunnar, Julie, Eline, Fredrik, Frida eller Bessa.


I Tallin utforsket vi byen på egenhånd. Vi kikket i den gamle bydelen og måtte også kikke litt i den nye, for shopping sto på timeplanen denne dagen. Jeg har aldri sett så masse fine blomster før og til hvilke priser - helt utrolig.

I St. Peterburg var vi med på en 9 timers sight-seeing for å få med oss byens høydepunkter.
Litt slitsomt kanskje og litt kjedelig for de yngste, men vi fikk se det viktigste som byen har å by på. En fantastisk by.

På båten koste vi oss hele tiden. Ikke minst med gratis soft-is som vi kunne lage selv. Maten ombord var himmelsk, servicen utrolig og alle som jobbet ombord sto på pinne for oss hele tiden. Her følger noen bilder fra livet vårt ombord.





Så var cruiset over og vi var tilbake i Stockholm fulle av masse gode opplevelser og gode minner som vi skal leve lenge på

3 kommentarer:

Julie sa...

Tusen takk for en super tur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Hei!
Kan skrive under på at dette var en fantastisk tur! Vi så ikke mye til hverandre, men vi er helt enige med dere!
Klem fra Anne-Lise med familie.
Ps sees 31.juli:-)

roar bilet sa...

Hei Inger Lise !!
Har sett på din Blogg,her er det mange fine bilder,det ser ut for at dere koser der på alle turer dere har hatt i år,vi ser deg vel turen den 26/11.Ha det bra og en riktig god høst.

Roar