onsdag 14. juli 2010

Sommerferie i Torrox 28. juni til 10. juli








Etter masse planlegging var endelig dagen kommet og vi kunne starte ferien i Spania. Aase, Monica, Irene, Emma, Eline og jeg satte kursen mot Torrox og Bergans flotte feriehus.
Det ble noen fine og varme dager med masse hygge. Veien opp til huset var veldig smal og bratt og vi hadde en dyktig sjåfør i Irene.
Huset hadde to leiligheter så Aase og jeg fikk den i 2. etasje mens de 4 unge bodde nede. Med eget svømmebasseng koste vi oss masse med soling og bading. Det ble turer til Nerja, gamlebyen i Torrox, kjøpesenteret i Torre de Mar med 120 butikker, markedet i Torrox og stranden i Torrox Costa. Vi laget mat selv og vi spiste ute. Matprisene var sinnsykt lave og det var nesten morsomt å handle mat. Hva med god rødvin til 20 kr, godt øl til 2 kr boksen og 2 retters middag til 40 kr? Slik priser skulle vi hatt i Norge også
Men alle ferier har en ende og det var nesten deilig å kjenne den norske luften da vi landet på Rygge etter en deilig ferie.
Tusen takk til Irene som fikk huset disse dagene og tok med jentegjengen på tur og tusen takk for all kjøring med en stor Ford Transit på smale og bratte veier.

1 kommentar:

Frida sa...

Så koselig ut det:-D

-Frida<33